[VIDEO] THE PHILIPPINES – TRAVEL TO MYSTERIOUS ISLAND

Video

[English caption below]

Sự khác biệt lớn nhất của việc dịch chuyển đó là mắt thấy tai nghe và tâm hồn được cảm nhận rõ nét nhất những gì diễn ra trên thực tế. Chính vì thế mà du lịch có khả năng thay đổi thế giới quan của con người trước cuộc sống. Cũng giống như chuyến đi Philippines đã hoàn toàn thay đổi quan niệm của tụi mình về xứ sở vạn đảo đầy bí ẩn ấy.

Hoá ra Philippines không chỉ có những toà nhà chọc trời của Manila, hoá ra Philippines không chỉ có biển xanh ngập nắng của đại dương bao la, mà ở đó còn là những công trình trác tuyệt của quá khứ, những trải nghiệm ấn tượng cùng thiên nhiên. Xem video này có thể thấy chuyến đi Philippines vừa qua giống như một cuộc hành hương cũng đúng, vì đó là khoảnh khắc tụi mình được lắng đọng và cảm nhận sâu sắc những gì thuộc về đất nước và con người nơi đây.

The biggest difference in traveling is that you can see things with your own eyes and feel clearly the reality in your soul. Then, traveling can change your perspective about life just like our trip to Philippine, which has changed our perspective about this mysterious land of islands. Philippine has not only skyscrapers in Manila and blue ocean with full of sunshine but also masterpiece historical architect and breathtaking beauty of nature. Our video of Philippine is about going on the pilgrimage because these are the moments preserving our deep feeling in every aspect of people and this country.

 See more about The Philippines: PHILIPPINES – ĐẢO QUỐC DU LỊCH KHÔNG THỂ BỎ LỠ CỦA ĐÔNG NAM Á

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s